Gotova rešenja

Pored distribucije materijala, Polymers Group se specijalizovao i za projektovanje, izradu i montažu svetlosnih traka i kupola sa ispunom od leksana ili pleksiglasa, kao i gotovih nadstrešnica i plastenika zastakljenih leksan pločama. O kvalitetu naših proizvoda najbolje govori lista objekata na kojima su ugrađeni a koja je svakog dana sve bogatija.

Svetlosne trake

Svetlosne trake

Svetlosne trake kao deo krovnog pokrivača idealno su rešenje za osvetljavanje prostora dnevnom svetlošću, provetravanje i, u posebnim slučajevima, odvođenje dima i toplote nastalih u požaru prirodnim putem.

Njihovom ugradnjom ostvaruje se značajna ušteda energije za osvetljavanje, ventilaciju i klimatizaciju čime se u velikoj meri doprinosi energetskoj efikasnosti objekta.

Svetlosne kupole

Svetlosne kupole

Osnovna namena svetlosnih kupola je osvetljavanje prostora dnevnom svetlošću. Pored fiksnih sistema, na raspolaganju su i otvarajući modeli koji se koriste i za provetravanje a u posebnim slučajevima, mogu se koristiti kao elementi za odvođenje dima i toplote nastalih u požaru.

Kroz uštedu energije za osvetljavanje, ventilaciju i klimatizaciju, značajno doprinose energetskoj efikasnosti objekta.

Nadstrešnice

Nadstrešnice

Polymers nadstrešnice sa ispunom od polikarbonatnih ili akrilnih ploča dozvoljavaju bolje iskorišćenje i komforniju upotrebu Vašeg prostora, čuvaju Vas i Vašu imovinu. Dodatno, transparentni materijali ne sprečavaju prolaz dnevnog svetla u natkriveni prostor. Projektujemo ih i izrađujemo prema Vašem zahtevu, a takođe možemo da Vam ponudimo i već gotove, prefabrikovane nadstrešnice koje možete ugraditi sami ili uz našu pomoć.

Plastenici

Plastenici

Projektujemo i gradimo vrhunske industrijske i hobi plastenike, zastakljene višeslojnim polikarbonatom. Veća početna ulaganja u odnosu na plastenike pokrivene folijom se veoma brzo vraćaju zahvaljujući dugom veku trajanja, neuporedivo većoj otpornosti na vremenske nepogode, visokoj energetskoj efikasnosti...

Rodeca Bayer MS Bencore Alveco