O nama

Polymers Group je porodična kompanija osnovana 1998. godine u Beogradu. Početak našeg rada je obeležila saradnja sa kompanijom General Electric Plastics u distribuciji tehničkih termoplasta - granulata za brizganje, polikarbonatnih ploča i folija od ekstrudiranog polikarbonata. Pored ostalog, Polymers Group je prvi na tržište Srbije uveo brend leksan (Lexan) ploča - danas odomaćeni sinonim za višeslojne saćaste ploče od ekstrudiranog polikarbonata.

Dugogodišnje iskustvo, akumulacija znanja i saradnja sa inženjerima vodećih svetskih kompanija u ovoj oblasti, dovelo je do proširenja prodajnog programa kroz razvoj sopstvenih proizvoda u koje spadaju specijalni aluminijumski profili, polikarbonatni profili kao i sav ostali materijal za pravilnu ugradnju leksan ploča.

Nakon toga, formirali smo kompletan inženjering tim i za par godina postali jedan od vodećih proizvođača i montažera svetlosnih traka i kupola sa ispunom od leksana ili pleksiglasa, kao i gotovih nadstrešnica i plastenika zastakljenih leksan pločama.

Na zahtev tržišta, svoj program smo proširili sa livenim i ekstrudiranim akrilnim pločama (u našoj zemlji poznatih i po trgovačkim nazivima - Klirit ili Pleksiglas ploče), vodećih svetskih proizvođača.

Danas je POLYMERS GROUP autorizovani zastupnik i distributer za tržište Srbije i većinu zemalja Zapadnog Balkana nekoliko vodećih svetskih kompanija:

Polikarbonatne tj. makrolon ili leksan ploče kao i zidne i krovne obloge i sistemi od polikarbonata:

BAYER MATERIAL SCIENCE

RODECA

Sa pomenutim kompanijama uspešno sarađujemo u oblasti prodaje i tehničke pomoći, a zahvaljujući inovativnom pristupu i stalnom širenju proizvodno - prodajnog programa, u stanju smo da ispunimo i najsloženije zahteve naših kupaca. Dodatno, u našoj ponudi se nalazi najširi izbor aluminijumskih i polikarbonatnih profila kao i sav ostali prateći materijal potreban za pravilnu, brzu i jednostavnu za ugradnju leksan i pleksiglas ploča. Pored prodaje, nudimo svojim klijentima i konsultantske usluge pri izboru tipa, vrste i debljine ploča i pratećeg materijala, kao i stručnu podršku u cilju najoptimalnijeg načina ugradnje polikarbonatnih ploča.

Rodeca Bayer MS Bencore Donchamp Alveco Alveco